Misiune, viziune, valori

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa cream o diferenta in modul in care este perceput sistemului medical romanesc , iar schimbarea sa o facem din interior, prin chiar actiunea noastra, prin mici schimbari pozitive care insumate sa faca o diferenta notabila.

Viziunea Dr Rosca Medical Center

In 5 ani dorim sa devenim lideri pe piata locala a serviciilor de ingrijire la domiciliu, nu neaparat din punct de vedere cantitativ, cat calitativ, principalul nostru element de diferentiere fiind grija acordata fiecarui pacient in parte.

Valori

Credem in compasiune, in bunatate si in empatie, ne straduim sa oferim pacientilor nostri mai mult decat o “experienta medicala” de care, suntem siguri, au avut parte din plin. Ne straduim sa fim prieteni, confidenti, sa aducem un strop de bucurie pe chipul lor.

Credem in calitate, pentru ca numai asa putem schimba sistemul din interior. Ne straduim ca fiecare pas facut, fiecare procedura sa fie realizate corect, cu un maxim de valoare adaugata si cu un minim de disconfort fizic sau psihic. Ne respectam pacientii, le respectam dreptul la intimitate si demnitate care, de multe ori pot fi neglijate in cadrul unor proceduri medicale delicate, fiind sacrificate in scopul atingerii obiectivului final. Noi credem ca putem obtine cele mai bune rezultate cu zambetul pe bune si cu o atingere blanda.